Vloeren Lemmer

Vloer nodig? Project- en woninginrichting De Langestreek in Lemmer levert een uitgebreide collectie vloeren. Denk aan tapijt, laminaat, PVC en linoleum. Vloeren bepalen de sfeer in uw woning en de uitstraling van uw bedrijf. In Lemmer gaan wij graag met uw wensen aan de slag!

Harde of zachte vloer
In onze vloeren collectie in Lemmer vindt u zowel zachte als harde vloerbedekking. Beide soorten hebben hun specifieke voordelen:

  • Harde vloerbedekking: makkelijk in onderhoud en duurzaam
  • Zachte vloerbedekking: dempt het geluid en werkt isolerend

Vloeren in uw eigen sfeer
De Langestreek in Lemmer is gespecialiseerd in vele vloeren. Iedere stijl hebben wij in huis: van klassiek tot trendy en van authentiek tot modern.

Vloeren advies Lemmer
Met alle soorten vloeren in ons assortiment zit er altijd wel een vloer tussen die bij uw wensen past. Onze projectinrichters komen graag bij u langs. Zij adviseren u graag over de vloer die het beste bij uw woon- of werksituatie past. U kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw vloer.

Legservice vloeren Lemmer
Onze ervaren legservice zorgt ervoor dat uw vloeren snel en vakkundig worden gelegd in Lemmer en omgeving. Alles wordt perfect afgewerkt zodat u direct geniet van een mooie vloer.

Vloerenspecialist Lemmer
Bezoek onze showroom aan de Langestreek 15 – 16 in Lemmer. Of maak vrijblijvend een afspraak met onze projectinrichters voor deskundig vloeradvies.

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag