Werkgebied

De Langestreek projectinrichting en woninginrichting is gevestigd in Lemmer (Friesland). Maar ons werkgebied is veel groter. Voor zowel het zakelijke als particuliere interieur zijn wij werkzaam in heel Nederland.

– Projectstoffering in heel Nederland –
Om heel Nederland optimaal te kunnen bedienen, bestaat ons team uit 4 projectinrichters die door heel Nederland werkzaam zijn. Zij voorzien ieder interieur van nieuwe vloerbedekking, zonwering en gordijnen.

– Ervaren team –
U bent verzekerd van kwaliteit doordat wij de gehele inrichting voor u verzorgen: van advies tot uitvoering. Onze projectinrichters werken in kleinschalige teams. Bij grote projecten werken wij nauw samen met derden. Dit zijn partijen waar wij al jaren ervaring mee hebben. Naast onze projectinrichters bestaat ons team ook uit ervaren naaisters. Alles op het gebied van projectstoffering wordt op maat gemaakt door onze professionele en vakkundige naaisters.

– Showroom in Friesland –
In onze showroom in Lemmer is altijd een medewerker aanwezig die u adviseert over interieuroplossingen op maat. Of het nu gaat om het interieur van uw woning of uw bedrijfspand. Onze showroom is geopend op:

  • Maandag van 13.00 tot 18.00
  • Dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 18.00
  • Vrijdag van 9.00 tot 12.00 en 13.00 tot 21.00
  • Zaterdag van 9.00 tot 17.00

– Neem contact met ons op voor interieuradvies
Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0514 – 56 49 80 of via info@delangestreek.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor interieuradvies en een offerte op maat.

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag