Vloerkleden en karpetten

Met vloerkleden en karpetten brengt u sfeer, comfort en warmte in uw interieur. Bij De Langestreek project- en woninginrichting is een uitgebreide collectie vloerkleden en karpetten verkrijgbaar. En een ontwerp op maat is altijd mogelijk.

– Ongekende collectie vloerkleden en karpetten
Bij De Langestreek vindt u altijd het perfecte vloerkleed of parket voor een scherpe prijs. U heeft de keus uit honderden vloerkleden en karpetten. Dat allemaal in verschillende:

  • Kleuren
  • Materialen
  • Maten
  • Afwerkingen
  • Hoogpolig of laagpolig

Samen met onze projectinrichters komt u altijd tot de juiste keuze.

– Stel zelf uw vloerkleed of karpet samen
Bij De Langestreek project- en woninginrichting kunt u uw eigen vloerkleed samenstellen. Vele zachte vloerbedekkingen zijn heel geschikt voor een vloerkleed of karpet op maat. U heeft de keus uit alle kleuren in onze collectie. De randen kunnen wij helemaal wegwerken. Gaat u voor een uniek effect? Kies dan voor een rand van ander materiaal in een afwijkende kleur. Met veel aandacht en oog voor het kleinste detail zorgen wij voor een vloerkleed op maat van topkwaliteit.

– Deurmatten voor iedere entree –
Met een deurmat van De Langestreek zorgt u voor een spetterend entree. Deurmatten voor binnen of buiten, lopers en inloopmatten: De Langestreek heeft het allemaal. Ook hierin heeft u weer de keuze uit verschillende kleuren, materialen en afmetingen.

– Showroom met uitgebreide collectie –
In onze showroom in Friesland laten we u graag de vele mogelijkheden van vloerkleden, parketten en deurmatten zien. Dankzij de ongekende collectie vinden we altijd een vloerkleed, karpet of deurmat die past bij u en uw interieur. We zien u dan ook graag in onze showroom!

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag