PVC vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder en zijn de trend van dit moment. In het zakelijke interieur wordt al vaak voor een vloer van PVC gekozen, maar ook woningen kiezen steeds vaker voor PVC vloeren. Wat wilt u ook met alle voordelen die De Langestreek uit Friesland u biedt.

– Ongekend veel voordelen –
Harde vloerbedekking van PVC heeft ongekend veel voordelen voor u:

  • Duurzaam en slijtvast
  • Vochtbestendig, dus ook geschikt voor toilet, keuken en badkamer
  • Makkelijk in onderhoud
  • Aantrekkelijke prijs
  • Geschikt voor vloerverwarming

– Als beste getest –
De PVC vloeren van project- en woninginrichting De Langestreek uit Friesland zijn als beste getest als het gaat om warmtedoorlating. Dit blijkt uit een onafhankelijke testrapport. Goed voor het milieu en uw portemonnee, want iedere ruimte is snel warm.

– Mogelijkheden zijn eindeloos –
PVC vloeren bieden u ongekend veel mogelijkheden. Bij De Langestreek kiest u uit tientallen kleuren en patronen. Of wat dacht u van een imitatie van een houten of stenen vloer? Een PVC vloer met uw eigen logo is ook mogelijk. Daarnaast zijn PVC vloeren in verschillende lengtes, breedtes en diktes verkrijgbaar.

– Egale ondervloer –
Om PVC vloeren te leggen, is een egale ondergrond erg belangrijk. Iedere oneffenheid ziet u later terug. Wij kunnen uw ondervloer vakkundig egaliseren. Zo profiteert u nog langer van uw PVC vloer. En bij goed onderhoud gaat uw vloer tientallen jaren mee. Ook daarover adviseren wij u graag.

– PVC vloeren Friesland –
Met zoveel keus is het lastig kiezen. Gelukkig voorziet het ervaren team van De Langestreek u van het juiste advies als het gaat om PVC vloeren. Uiteraard kan project- en woninginrichting De Langestreek uit Friesland ook uw projectstoffering verzorgen. In onze showroom in Lemmer informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag