Projectinrichting Friesland

Projectinrichting De Langestreek biedt u de totaaloplossing voor de inrichting van kantoren, onderwijsinstellingen, winkels, vakantieparken, gemeentelijke instellingen en zorginstellingen. Van advies tot uitvoering realiseren wij ook het interieur voor uw bedrijfsruimte. Uw wensen vertalen onze ervaren projectinrichters in projectinrichting op maat.

– Van advies tot uitvoering –
Is uw bedrijfsruimte toe aan een nieuwe stoffering? Project- en woninginrichting De Langestreek biedt u een totaalpakket: van ontwerpen en opmeten tot installatie en onderhoudsadvies. Wij adviseren u graag over de voordelen van ons ruime assortiment, zodat u de juiste keuze maakt.

– We beginnen met een goed gesprek –
Of het nu gaat om de complete inrichting van uw bedrijfsruimte of het renoveren van de vergaderzaal of kantine, iedere projectinrichting beginnen wij met een goed gesprek. Dit kan in onze showroom in Lemmer, maar ook bij u op locatie. Uw wensen vertalen wij in een ontwerp op maat binnen uw budget. Vervolgens zorgen wij voor het opmeten, op maat maken en de installatie. Ook voorzien wij u van het nodige onderhoudsadvies.

– Volledige projectinrichting Friesland
Schakel projectinrichting De Langestreek in voor:

  • Vloerbedekking voor zwaar gebruik
  • Gordijnen op maat
  • Binnen en buiten zonwering
  • Hordeuren en horramen
  • En nog veel meer…

– Verzekerd van kwaliteit –
Bij grote projecten schakelen wij derden in. Dit zijn partijen waar wij al jaren mee samenwerken. Uiteraard is er altijd iemand van het team van De Langestreek aanwezig om de kwaliteit te bewaken. Zo kunnen onze projectinrichters u de topkwaliteit van uw projectinrichting garanderen. Bovendien zijn al onze producten voorzien van brandvertragende certificaten.

– Voor uw zakelijke interieur gaat u naar De Langestreek
U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Of kom langs voor een kennismakingsgesprek in onze showroom aan de Langestreek 15-16 in Lemmer, Friesland.

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag