Projectinrichters

Kantoor of woning inrichten? Daar gaan heel wat keuzes aan vooraf. De Langestreek projectinrichting en woninginrichting uit Friesland begeleidt u in dit hele traject: van advies tot uitvoering. Dat alles voor een aantrekkelijke prijs en van uitstekende kwaliteit.

– Alles in eigen huis –
De Langestreek verzorgt de volledige inrichting van ieder project en iedere woning: van vloeren tot gordijnen en van slaapkamerinrichting tot zonwering. Het grote voordeel voor u is dat wij alles in eigen huis uitvoeren. In een eerste gesprek met onze projectinrichters brengen we al uw wensen in kaart. Vervolgens komen we alles bij u opmeten en maken we alle projectstoffering op maat. Vloerbedekking, gordijnen en zonwering: het past altijd perfect.

– Topkwaliteit voor scherpe prijs –
Project- en woninginrichting De Langestreek heeft al vele jaren kennis en ervaring in het inrichten van bedrijven en woningen. Op kwaliteit kunt u dus altijd rekenen. En doordat wij alles in eigen huis realiseren, profiteert u van aantrekkelijke prijzen.

– Voor iedere stijl –
Een klassiek of landelijk interieur? Of een trendy en moderne uitstraling? De Langestreek biedt u een uitgebreide collectie in tientallen kleuren en stijlen. Onze projectinrichters zorgen ervoor dat alle projectstoffering op maat wordt gemaakt. Als het gaat om een uniek ontwerp is dan ook alles mogelijk.

– Kies voor een nieuwe inrichting van De Langestreek –
Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting of woninginrichting? De Langestreek verzorgt alles voor u. Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Lemmer, Friesland.

Wilt u meer weten? Stel hier uw vraag